metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Współczująca ~Współczująca (Gość)09.11.2016 22:01

Żal mi tego czytać...ten czlowiek zginął zostawiając żonę i córeczke,na wieść o tym wszystkim popłakałam się...bo mieszkam nidaleko chociaż go nie znałam mam uczucia bo widziałam pędzącą straż,pogotowie i policję wychodząc z dźiećmi z domu,współczuję rodzinie i dróżnikowi,który pewnie bedzie bił się z myślami do końca życia.Redakcja powinna zablokować te zbędne i niestosowne komentarze.

122

Współczująca ~Współczująca (Gość)10.11.2016 00:14

Przepraszam jeśli sie pomyliłam co do płci dziecka Tego mężczyzny ale tak powiedzieli w wydarzeniach "Polsat".M
ieszkam blisko miejsca tego tragicznego zdarzenia ale człowieka nie znałam nie mniej jednak również ubolewam i szczerze współczuję rodzinie:-(

50

~PT ~~PT (Gość)13.11.2016 22:14

I to jest piotrkowskiej portal epiotrkow. Wypadki można komentować a urodziny Focusa nieee. Dziwni ci moderatorzy.

130

łukasz moszczenica ~łukasz moszczenica (Gość)09.11.2016 11:17

opuszczone czy nie opuszczone rogatki to nie zwalnia z myślenia i jak by ten łepek nie wiedział że dojeżdżając do przejazdu kolejowego to ma obowiązek zachować szczególną ostrożność........... a dróżnik dostanie max w zawiasach bo nic więcej mu się nie należy życzę dużo zdrowia dlatego pana który pracuje na kolei.

1211

... ~... (Gość)09.11.2016 23:08

Powinno sie cały artykuł usunąć droga redacjo choćbym z szacunku dla rodzinny ale wasza redacja żywi sie ludzka tragedia ...
Ludzie prośba nie piszcie jesli nie znacie prawdy .Bo stek bzdur wypisujecie w tych komentarzach łącznie z dodawaniem nie prawdziwych danych .Brak słów ...
P.S. Droga redacjo radziłbym usunąć wszystkie komentarze...

106

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat